Disseny Web Girona

Creem la teba web per a captar nous clients en 7 dies

La teva pàgina web és el principal canal de la teva marca i el millor aparador per a fer que els potencials clients s’interessin pel teu producte i acabin comprant.

 

El nostre servei de disseny web a Girona i Costa Brava està orientat a crear una pàgina web visualment atractiva i molt funcional perquè puguis atreure tràfic qualificat i generar clients d’una manera fàcil i automàtica. A més, la podràs gestionar el tu mateix!

veure preus Veure casos d'èxit

Pàgines web que donen resultats

Disseny Web & Posicionament en cercadors

Hem dissenyat un paquet de serveis complet perquè puguis portar a la teva PIME o el teu projecte freelance al següent nivell.

Tindrem la teva pàgina web llista a partir de 7 dies, és a dir, els textos, les imatges i les seccions totalment operatives perquè puguis adquirir el teu primer client online.

També ens encarreguem d’optimitzar la velocitat de càrrega, integrar les teves xarxes socials com optimitzar i indexar la teva web en els principals cercadors segons les paraules clau del teu sector.

DISSENY WEB GIRONA

El nostre mètode

IDEA

Ens reunim per a entendre el teu negoci i establir els objectius que ha de complir la teva pàgina web.

Diseny

Comencem a dissenyar la teva pàgina web. Creem tots els apartats. Incorporem les imatges i el text.

OPTIMIZACIÓ

Fem que el teu web carregui a qüestió de segons. Optimitzem les paraules clau dels apartats per a Google.

Revisió

El teva web ja serà accessible perquè la puguis revisar i indicar-nos si vols canviar o ampliar algun apartat.

Casos de éxito

WEB CORPORATIVA

Web de Purehold Espanya + tenda online

Creem la pàgina web en enfocada al mercat espanyol per a la companyia de desinfecció de virus Purehold amb seu a Anglaterra. Apliquem un disseny professional i alhora elegant amb tons blaus.

Amb el nostre servei de disseny web a Girona i Costa Brava afegim una botiga online per a aquells que vulguin fer les comandes directament des de la web d’una manera ràpida i fàcil des de qualsevol dispositiu.

diseño web barcelona
diseño web en barcelona

Web Restaurant

Web del restaurant Señor Piña

Una web d’un restaurant és més que ensenyar la seva carta gastronòmica, és transmetre la seva filosofia, personalitat i l’experiència de menjar allí.

Per a Senyor Pinya realitzem una web molt visual i atractiva. Reflectia la seva missió de servir menjar saludable a Barcelona. Connectem la seva plataforma de delivery i de booking directe a la web.

Disseny web girona

Web del fotògraf Alex Froloff

Una imatge val més que mil paraules. Aquest va ser el propòsit d’aquest projecte de disseny web. Creem una pàgina portfolio perquè els potencials clients puguin veure el seu treball de fotografia.

Incloem també apartats per a incitar l’acció de compra dels usuaris i creem un blog de consells professionals de fotografia.

barcelona diseño web
web barcelona diseño

Web marca personal

Web del escriptor Jordi Folck

L’objectiu del nostre client va ser crear una pàgina web per a difondre la marca personal i aconseguir que els potencials clients contractessin els seus serveis freelance de consultoria en el sector de la literatura.

Vam fer una web dinàmica i enfocada a captar formularis, que en tot moment transmetés el branding professional de l’escriptor.

Estàs llest per a captar més clients amb la teva web?

Disseny web Costa Brava i Girona
demanar pressupostveure preus

Qui està al darrere?

Hola! Sóc l’Àlex i porto creant webs que donen resultats ja fa 4 anys.

Des de la creació de la meva primera web sempre he aplicat el mateix principi: fer web boniques i funcionals que portin a l’usuari a consumir el producte o servei del client.

Els meus amplis coneixement en màrqueting digital m’han ajudat a comprendre la manera de com el potencial client navega i es comporta dins de la web.

Per això, en el meu servei de disseny web Costa Brava i Girona faig estratègicament les webs perquè l’usuari vegi les seves necessitats cobertes en tot moment.

 

  • DisSeny Web
  • Optimizació web
  • Posicionament en Cercadors
web diseñador barcelona

disseny pàgines web costa Brava i Girona

Preus

Tots els plans inclouen

Optimització de la velocitat de càrrega | Plugins de seguretat | Integració Xarxes Socials | Integració Google Maps | Estudi paraules clau | SEU On Page inicial | Alta en Search Console | Alta en Google Analytics | Alta en Facebook Píxel | Migració al hosting del client

Cerques un pla a mesuraEscriu-nos!

OPINIONS SOBRE DISSENY WEB

«Estic molt agraït pels serveis de disseny web de AFWEB, buscava una web per al meu restaurant que fos visual i alhora que empenyés als usuaris a fer reserves. El resultat final compleix amb els dos requisits així que estic enormement agraït»

Patrick. K.

«M’encanta la pàgina web del meu currículum professional. En qüestió de 7 dies vaig tenir la web muntada i operativa. El que més m’agrada és que inclouen el servei bàsic de SEO en cadascun dels paquets. Ara surto en Google d’una manera més ràpida.»

Maria. B

«El resultat és: WOW. Vaig encarregar una pàgina per a la meva perruqueria a Calella de Palafrugell. La rapidesa i el contacte personal m’han agradat i m’he sentit molt aconsellada en tot moment. Gràcies!

Valentina. T.

Preguntes freqüents

A partir de quin moment compten els 7 dies?

El dia 1 comença en el moment que concertem la reunió per a definir les necessitats i objectius de la web amb el client. El dia 7 succeeix quan reps la versió de la web acabada a espera de la teva revisió.

Com faig el pagament?

El pagament dels nostres serveis de disseny web a Barcelona es divideixen en dos, l’entrada que és del 25% del valor del paquet i l’últim pagament del 75% que és quan la web està revisada, online i llesta pari ser transferida a la teva hosting.

Com treballes?

Treballo 100% amb el CMS de WordPress, la qual cosa m’ofereix una infraestructura per a la programació i creació del contingut òptima.

Podré autogestionar la web?

Per descomptat, la nostra intenció és que puguis gestionar el teu web de manera independent i acudir a nosaltres només en casos excepcionals.  Quan acabem el teu web rebràs un tutorial en format vídeo on t’explicarem com gestionar i penjar els continguts de manera ràpida i directa.

On estarà la web abans de lliurar-la?

Abans de lliurar la web al client el lloc estarà allotjada en un subdomini de la meva pròpia web. És una manera molt còmoda per al client perquè així no ha d’accedir a portals complexos amb contrasenya. Una vegada el client d’ell okay a la web i realitzi l’últim pagament la pàgina serà transferida a la seva hosting sense cap despesa.

Hi ha algun problema si tinc una web antiga amb WIX o similars?

No et preocupis per això, nosaltres ens encarregarem de migrar el teu domini i web a un hosting personalitzat de manera gratuïta.

Disposes plans de hosting propis?

Si el client ho desitja puc allotjar el seu web en el meu propi servidor, d’aquesta manera serà més fàcil fer totes les gestions. El preu mensual de l’allotjament és de 25€. Amb aquesta inversió el client assegura un a òptima velocitat de càrrega, actualització del lloc web i sobretot la seguretat d’aquest.

Tots els plans inclouen el posicionament web o SEU?

Correcte, abans de lliurar-te la web per a la primera revisió, farem un estudi de paraules clau del teu sector i optimitzarem tot el contingut perquè puguis obtenir unes posicions més elevades en el rànquing de Google i atreure més clients.

Podràs instal·lar els codis de tercers?

Comprenem la importància d’analitzar la web per a obtenir una visió més completa del seu rendiment, per això instal·larem tots els codis dels programes que usis per a la teva estratègia digital com pot ser Google Analytics, Google Tag ManagerHotjar o el Píxel de Facebook.

Tindré un blog integrat?

Crear contingut per a una web és el factor més important de consideració de Google. Com més contingut de valor publiquis en el teu web més trànsit rebràs amb el temps. Per a això, amb el nostre servei de disseny web a Barcelona integrarem un apartat de blog perquè puguis publicar fàcilment els teus articles de blog.

A quins pobles i ciutats dones servei?

Dono servei de disseny web a Palafruell, Palamos, Begur, Platja D’Aro com també a Girona i Barcelona

Comencem el teu projecte?

Demana la teva auditoria gratis!
Contacte